Az amerikai Precision Vision közel 40 éve azon dolgozik, hogy elismert gyártója legyen a legpontosabb és leginkább időtálló látásvizsgáló készülékeknek. A bizalom és a magabiztosság kiérdemlése közben a legnagyszerűbb partnerekkel dolgozik együtt a szemészet területéről, hogy kiváló minőségű termékeket hozzon létre az ötletek, tapasztalatok és magas elvárások összevetésével. Doktorok, kutatók, és praktizáló orvosok a világ minden tájáról bíznak a vállalat minőség iránti elkötelezettségében.
Az 1980-as években ez a cég készítette el az első ETDRS táblázatokat és ők fejlesztették ki az első ehhez tartozó szabványt, a ETDRS Illuminator Cabinet™-et. Táblázatuk és szabványuk azóta is komoly mérföldkő világszerte a tanulmányok, új próbálkozások, és a mindennapi munka során. A kezdetek óta gyártanak különféle
gyermekgyógyászati vizsgáló eszközöket, táblázatokat és teszteket számtalan célra. A vállalat a mai napig elkötelezett híve a szemészeti gyógyászati segédeszközök gyártásának és forgalmazásának. A gyermekgyógyászat terén kifejlesztett innovatív megoldások tovább segítik a Precision Vision-t, hogy partnereik továbbra is az egyik legmegbízhatóbb és legprecízebb segédeszköz gyártó cégnek tartsák a céget.
Termékeik nem csak a szemészeti szakemberek számára jelentenek könnyű és precíz megoldást a vizsgálatok elvégzésére, hiszen a páciensek is nagyra értékelik a pontos, és gyors eredményeket, amik az esetleges gyógykezelés szükségességére időben felhívják a figyelmet.